Yritys

Venemyynti Kymäläinen aloitti toimintansa käytettyjen veneiden kaupalla vuonna 1982. Toiminnan laajennuttua ensimmäiset uusien veneiden ja moottoreiden edustukset Venemyynti Kymäläinen sai vuonna 1985.

Ensimmäinen uusi toimitila valmistui vuonna 1987 ja sen jälkeen huomattava laajennustyö uusine myymälä- ja toimistotiloineen sekä näyttelyhalleineen valmistui vuonna 1991.

Vuosina 1997 ja 2000 toteutettiin vielä laajennustyöt, jolloin yrityksen käyttöön valmistui lisää asennus-, huolto- ja näyttelytilaa.

2016 keväällä Venemyynti Kymäläinen siirtyi osaksi KX-Center Oy:tä ja toimitusjohtajaksi vaihtui tässä muutoksessa Lasse Lähteenmäki. Vuonna 2019 tammikuussa muutimme uusiin tiloihin Pirkkalaan.

Venemyynti Kymäläisen toimialana ovat uusien ja käytettyjen veneiden, moottoreiden, venetrailereiden ja veneilytarvikkeiden kauppa.

Veneiden myyntinäyttely on esillä ympäri vuoden. Uusista veneistä ovat edustettuina kotimaiset laatumerkit Aquador, Bella, Flipper, Falcon, Buster, Yamarin ja Yamarin Cross, sekä Suvi-veneet. Uusista moottoreista edustettuina ovat Mercury ja Yamaha.

Yritys toimii valtakunnallisesti.